17 Nisan 2018 Salı 12:16
Saruhanlı’da şehit aileleri yararına trap atışı yarışması düzenlenecek

Saruhanlı Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 29 Nisan 2018 tarihinde şehit aileleri ve gaziler yararına

trap atışı yarışması düzenleyecek.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Aziz Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette, Saruhanlı Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler yararına Büyükbelen Mahallesindeki atış poligonunda düzenlenecek trap atışı yarışmasına ilişkin bir görüşme yapıldı. Başkan Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenleyecekleri program ile önemli ve anlamlı bir etkinliğe daha imza atacaklarını belirterek şunları kaydetti: "29 Nisan Pazar günü, Büyükbelen mahallemizdeki atış poligonunda trap atışı yarışmaları gerçekleştireceğiz. Yarışmamıza Ege bölgemizin çeşitli il ve ilçelerinden atıcıları davet ettik. Bu konuda Saruhanlı Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü ile Büyükbelen Avcı ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği ile işbirliğinde halinde çalışıyoruz. Amatör, profesyonel ve süper olmak üzere 3 kategoride düzenleyeceğimiz yarışmada dereceye giren atıcılara çeşitli ödüller vereceğiz. Buradan elde edilecek geliri ise Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesine bağışlayacağız. Bu kapsamda önemli ve anlamlı bir program olacak. Etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum"

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Aziz Aydın ise şahsı ve vakfı adına Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.