17 Nisan 2018 Salı 17:17
Saruhanlı’da 23 Nisan Futbol Turnuvası

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu oldu.

Saruhanlı’da ortaokullar arası 23 Nisan Futbol Turnuvası düzenlendi. 11 takımın mücadele ettiği turnuvada yapılan karşılaşmalar sonrası Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu birinci, Dilek Mahallesi Şehit Emrah Akman Ortaokulu ikinci, Büyükbelen Ortaokulu üçüncü, İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşar Ortaokulu ise dördüncü oldu. Kupa töreninde konuşan Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, turnuvaya katılan takımlara gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederek, "Bu organizasyonun yapılmasında tüm öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Bu yarışmalara, bu etkinliklere katılmak çok önemli. Aslında yarışmadan çok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en iyi şekilde değerlendirmek, hissetmek ve kutlamak amacımız. Bu anlamda sizlerde destek verdiniz, katkı sağladınız" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayri Tokmakçı da turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Koordinatörleri Beden Eğitimi dersi öğretmenleri İsa Kocaoğlu ve Mehmet Sudeş’e plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.