15 Şubat 2018 Perşembe 15:17
Saruhanlı Belediyesinden Dilek Mahallesine yeni yatırımlar

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, belediye meclisi kararıyla Dilek Mahallesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya’nın adının verildiği caddenin yol ve kaldırım taşlarını yenileyeceklerini, atıl halde bulunan parkı yeniden düzenleyeceklerini, halı sahayı ise bakım ve onarımdan geçirip gençlerin hizmetine sunacaklarını belirtti.

Başkan Yaralı, Dilek Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla tarafından karşılanan Yaralı, kahvehanede vatandaşlar oturup sohbet etti, talep ve istekleri dinledi. Daha sonra mahalleyi dolaşarak bazı incelemelerde bulunan Yaralı, Şırnak’ta iki yıl önce PKK’lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlarda yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya’nın adının verildiği caddeyi gezdi. Şehidin adını taşıyan caddenin yol ve kaldırımlarında düzenleme yapacaklarını dile getiren Yaralı, mahalle içinde bulunan atıl haldeki parkı yeniden düzenleyeceklerini, halı sahayı ise bakım ve onarımdan geçirip gençlerin hizmetine sunacaklarını söyledi. Yaralı, bu vesile ile bu topraklar için canını vermiş tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileğinde bulunarak, “Milletimizin birlik ve beraberliğine kast edenleri bir kez daha lanetliyorum. Herkes şunu bilsin ki; bu devlet o hainlerden çok daha büyük ve güçlüdür. Devlet ve millet olarak terörün üstesinden geleceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.