17 Nisan 2018 Salı 12:15
Saruhanlı Belediyesi Çınaroba’yı yatırımlarla donatıyor

Saruhanlı Belediyesi, Çınaroba Mahallesinin çehresini değiştirecek yatırımları hayata geçirmeye başladı. Çalışmalar kapsamında başlatılan cami bahçesindeki peyzaj çalışmaları devam ediyor. Kullanım süresi tamamlanan imam lojmanı ise yıkılarak yerine prefabrik lojman inşa edileceği bildirildi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Çınaroba Mahallesini ziyaret ederek, Saruhanlı Belediyesi tarafından Çınaroba’da sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Çınaroba’da Mahalle Muhtarı İsmail Petmez ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yaralı, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra cami bahçesine geçerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

"Hakkın rızası, halkın memnuniyeti için çalışıyoruz"

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: "Cami bahçesine yeni bir şadırvan, tuvalet, muhtarlık bürosu ve sağlık evi inşa ediyoruz. Ayrıca cami bahçesine, 2 adet pergole yerleştirilip peyzaj çalışması gerçekleştireceğiz. Öte yandan kullanım süresi tamamlanan imam lojmanını yıkıp yerine prefabrik lojman inşa edeceğiz. Yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için en önemli şey vatandaşlarımızın memnuniyetini, Allah’ın rızasını kazanmaktır. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek."

Mahalle Muhtarı Petmez ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.04.2018 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.