03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:09
Sarıgöl’ün sokaklarına kilit parke taşı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Yukarı Güneydamları ve Baharlar Mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa genelinde yolların daha sağlıklı hizmet vermesi için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Yukarı Güneydamları ve Baharlar Mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları Yukarı Güneydamlar ve Baharlar Mahallelerinde başladı. Vatandaşlarımızın yol sorunu çekmemeleri açısından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Sarıgöl’de sokaklar artık modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu. Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar mahallelerine olan hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.