07 Kasım 2018 Çarşamba 12:15
Sarıgöl’ün Baharlar Mahallesine yeni düğün salonu

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Baharlar Mahallesinde yapılacak olan düğün salonu yeri için incelemelerde bulundu.

Sarıgöl Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Baharlar Mahallesine yeni düğün salonu kazandırılacak. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Polat ile birlikte Baharlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Karabaş’ı ziyaret ederek yeni yapılacak olan düğün salonu yeri için incelemelerde bulundu. Düğün salonunun en kısa sürede hizmete kazandırılacağını söyleyen Başkan Selçuk, "Baharlar Mahallemizde hazineden belediyeye düğün salonu yapmak için tahsis olan alanı incelemede bulunduk. En kısa zamanda düğün salonu yapılacak ve mahalle halkımız daha rahat ortamda düğünlerini, mevlitlerini, sünnet merasimlerini yapma imkanı bulacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.