14 Aralık 2021 Salı 12:54
Sarıgöllü öğrenciler kan bağışına davet etti

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü öğrencileri, ilçede yaşayan vatandaşlara kan bağışı konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, kan bağışı yapmaları için davet etti.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 16-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek kan bağışı kampanyası öncesi Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü öğrencileri vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. "Manisa sana kanım feda" projesi Sarıgöl Koordinatörü Öğretmen İpek Gülal ile birlikte yeleklerini giyen öğrenciler, kampanya hakkında vatandaşlara broşürler dağıttı, kan bağışçısı olmaları için davet etti.

Öğrencilerin çalışmalarının ses getireceğini söyleyen Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, kan bağışında artış yaşanacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.