28 Mart 2018 Çarşamba 12:14
Sarıgöl’de öğrenciler kütüphaneye akın etti

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesinde öğrenci yoğunluğu yaşanıyor. İlçedeki çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören öğrenciler öğretmenleri eşliğinde kütüphaneyi ziyaret ederek, kitap okuma alışkanlığı konusunda bilinçlendiriliyor.

Sarıgöl’de Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçedeki okullardan İlçe Halk Kütüphanesine ziyaret akını başladı. Kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, Kütüphane Müdürü Hatice Bulanık’tan bilgi alarak, kitapları inceledi. Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Osman Keskin Anasınıfı öğrencileri de ilk kez kütüphane ile tanışma imkanı buldu. Anasınıfı öğretmeni Şeyda Çelik ile kütüphaneyi gezen minik öğrencilere çeşitli hediyeler veridi. Sarıgöl Halk Kütüphanesi Müdürü Hatice Bulanık, ziyarete gelen öğrenciler kitapların yararlarını anlattı. Bulanık, ’’Kütüphaneler halka açık olan kültür yerleridir. Bu nedenle kütüphanelere üye olunuz. Kütüphanemizden her zaman kitap alma imkanına sahip olacaksınız. Binlerce kitabımız var. Bu arada ilçemiz esnaflarımızdan sürekli kitap okuyan üyelerimiz var. Okumanın yaşı yoktur’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.