27 Mart 2018 Salı 13:56
Sarıgöl’de madde bağımlılığına karşı etkinlik

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından madde bağımlığına karşı farkındalık etkinliği yapıldı. Öğrencilerin de katıldığı etkinlikte esnafa binin üzerinde broşür dağıtılarak madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hükümet konağı önüne açılan madde bağımlılığına dikkat çeken afişler, pankartlar ve broşürlerle madde bağımlılığına dikkat çekildi. Madde bağımlığına farkındalık etkinliğine Sarıgöl İmam-Hatip Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri de destek verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, şube müdürleri Mustafa Açıkgöz, Yasemin Oral ve öğrenciler daha sonra birlikte çarşı esnafını dolaşarak madde bağımlılığı konusunda çeşitli broşürler dağıttı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, "Müdürlüğümüz ve öğrencilerle birlikte madde bağımlılığı konusunda halkımızın bilgilendirilmesi için etkinlik yaptık. Binin üzerinde broşür dağıttık. Öğrencilerimiz de ellerinde pankartlarla uyarılarda bulundu" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.