15 Haziran 2017 Perşembe 13:49
Sancaklıbozköy bin 600 metrelik kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’ne bin 600 metre ek kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarına teker teker çözüm üretiyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nin yetersiz gelen kanalizasyon hattını uzatıyor. MASKİ ekipleri, mahalledeki kanalizasyon hattına ek olarak bin 600 metre hat döşeme çalışmasına başladı. Civarda tarım arazileri bulunan vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Mahalle sakini Cemal İğneci, mahallelerinde yapılan hizmetten memnun olduklarını ifade ederek, “Burada sinekler ve yılanlar vardı. Kokudan duramıyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı işten çok memnunuz. Yerin altına yapılan hizmeti göz görmüyor ama gönül görüyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.