31 Mart 2018 Cumartesi 10:43
Sanatçılar şarkılarıyla umutları yeşertecek

TEMA Vakfı ’Umut yeşerten şarkılar’ konseriyle 1 Nisan’da 30 sanatçıyı biraya getirecek. Canlı yayının da yapılacağı programda atılacak her SMS vakfa 10 TL gelir sağlayacak. Elde edilecek gelir, çocuklar ve doğa için kullanılacak. Manisa’nın Kula ilçesinde program hakkında vatandaşlara broşür dağıtan TEMA Vakfı Kula İlçe Temsilcisi Adem Yardımcı çocuklar ve doğa için geceye destek istedi.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma (TEMA) Vakfı Kula İlçe Temsilcisi Adem Yardımcı program ile ilgili Kulalı vatandaşları gezerek bilgilendirme yaptı. Vatandaşlardan destek isteyen Yardımcı, "Vakfımızın 1 Nisan günü saat 22.00’de 30 sanatçının biraraya geleceği ’Umut yeşerten konseri’ gerçekleştirilecek. Konser özel bir yayınla NTV kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Sanatçıların destek verdiği program sırasında atılacak her kısa mesajda operatörlerce kesilecek 10 TL ücretle çocukların ve doğanın koruması adına çalışmalar yapılacak. Toprağı korumak için ağaç dikmeli, vatanı korumak adına bilinçli çocuklar yetiştirmeliyiz. Bu konuda Kula’da vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerini bilgilendirerek programımıza SMS desteği istedik. Tüm operatörlerden TEMA yazarak 3464’e yayın sırasında mesaj atılarak destek olunabilecek" diye konuştu. Çalışmalara TEMA Vakfı gönüllüsü Bayram Kurnaz da destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.