16 Mart 2022 Çarşamba 09:37
Şampiyon sporcular sevinçlerini Kaymakam Yıldırım ile paylaştı

Türkiye Şampiyonu olan Selendi Anadolu Lisesi Kızlar Badminton takımı, kupalarıyla birlikte ziyaret ettikleri Kaymakam Ali Yıldırım ile sevinçlerini paylaştı.

Düzce’de gerçekleştirilen Türkiye Genç Kızlar Badminton müsabakalarında Behiye Bodur, Fadime Metin, Ravza Bodur, Tuğçe Damar’dan oluşan Selendi Anadolu Lisesi Badminton Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Selendi’ye dönen şampiyon sporcular kendilerine büyük destekler sağlayan Kaymakamı Ali Yıldırım’ı şampiyonluk kupaları ile makamında ziyaret ettiler. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Ali Yıldırım devamını beklediklerini belirterek hocaları Okan ve Zeliha Demir, Fırat İkiz ve Okul Müdürü Murat Daban’a teşekkür etti. Sporcuların ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, İlçe Genlik Hizmetleri Spor Müdürü Sait Bozer, Okul Müdürü Murat Daban, Okan ve Zeliha Demir ile Fırat ikiz de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.