14 Ağustos 2018 Salı 10:35
Salihli’ye yeni semt pazaryeri

Salihli Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi’ndeki yıkılan tarihi cezaevinin bulunduğu alana modern ve kapalı semt pazarı yapacak.

Salihli’nin 4. semt pazarı Kurtuluş Mahallesi’ndeki tarihi cezaevinin bulunduğu alana yapılacak. Salihli Belediyesi tarafından 3 bin 150 metrekare büyüklüğündeki alana yapılacak olan Kurtuluş Yeni Semt Pazar Yerinin 2 bin 400 metrekare kapalı alanı olacak. Yürüyüş alanı, hizmet binası ile kafeteryanın yer alacağı pazar yeri ihalesi ise 11 Eylül tarihinde yapılacak.

Kurtuluş Yeni Semt Pazar Yerinde 15 balık tezgahı olmak üzere toplam 152 tezgah yer alacak. Pazar yerinin tüm yapım maliyetleri ve çevre düzenlemesi Salihli Belediyesi tarafından karşılanırken, pazar yeri inşaatının ise 2018 yılı içerinde tamamlanarak faaliyete gireceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.