18 Mart 2018 Pazar 19:28
Salihli’ye BAL yolunda Urganlı engeli: 0-1

Salihli Belediyespor, evinde oynadığı Süper Amatör play-off 3.maçında Urganlıspor’a 1-0 yenildi.

Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme play-off karşılaşmasında Urganlıspor’u konuk etti. Ramiz Turan Stadı’ndaki karşılaşmayı Ali Tuncer, Gökmen Çambel ve Alper Kara hakem üçlüsü yönetirken, karşılaşmayı konuk ekip, Urganlıspor Kurbanov’un penaltı golüyle 1- 0 kazandı. Bu sonuçla, Urganlıspor play-off maçlarında ilk galibiyetini, Salihli Belediyespor ise ilk mağlubiyetini almış oldu.

Salihli Belediyespor 6 puanda kalırken, Urganlıspor ise puanını 5’e yükseltti.

“Kaybettiğimiz için çok üzgünüz” diyen Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, “Play-off maçlarına iki maçımızı da kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Bugün gol vuruşlarında şansızdık ve hakemin verdiği kararlar sonucu etkiledi. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Sarıgöl Belediyespor maçını kazanarak bize güvenen herkese kendimizi affettireceğiz” dedi.

Karşılaşmayı Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile taraftarlar izledi.

Öte yandan Salihli Belediyespor, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla karşılaşmaya, “Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı kutlu olsun. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” yazılı pankartla çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.