02 Kasım 2020 Pazartesi 12:21
Salihli’nin sultanları ilk yenilgisini aldı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 3. Grupta sahasında TFL Altekma’yı 3-0 yenilen Salihli Belediyespor’da 3 haftalık galibiyet serisi sona erdi.

Sezonun ilk 3 haftasında Aydın Gençlik Hizmetleri Voleybol, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Pamukkale Belediyespor maçlarını kazanıp lige fırtına gibi başlayan Baş antrenör Hüseyin Kurt, antrenörler Hasan Gören ve Mutlu Kılınç yönetimindeki yeşil-beyazlılar, İzmir ekibi TFL Altekma’yı 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan konuk ekip TFL Altekma, 1. seti 19-25 kazanıp maçta durumu 0-1 yaptı. Çekişmeli geçen 2. sette de 23-25’lik üstünlük sağlayan konuk ekip, 3. seti de 15-25 alınca, sahadan 3-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip, TFL Altekma’yı yenilerek, sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

Salihli Belediyespor bu mağlubiyet ile 9 puanda kalırken, TFL Altekma ise 9 puana yükseldi. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 5. haftasında deplasmanda İzmir ekiplerinden Rota Koleji’nin konuğu olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.