06 Mart 2018 Salı 09:55
Salihli’nin genç sultanları il şampiyonu oldu

Salihli Belediyespor Bayan Genç Voleybol Takımı, Manisa Genç Takımlar İl Birinciliği müsabakasında Alaşehir Belediyespor Bayan Genç Voleybol Takımını set vermeden 3-0 yenerek il şampiyonu oldu. Genç Sultanlar, elde ettiği bu şampiyonluk ile grup maçlarında mücadele etmeye hak kazandı.

Alaşehir Belediye Spor Salonunda oynanan maça etkili başlayan Salihli Belediyespor, Alaşehir Belediyespor karşısında ilk seti 15-25, ikinci seti 15-25 ve son seti de 13-25-alarak karşılaşmayı 3-0 kazandı. Salihli Belediyespor Genç Takımı, aldığı bu galibiyetle Manisa Şampiyonu olarak grup maçlarında mücadele edecek.

Maçtan galibiyetle ayrılan Salihli Belediyespor Genç Takım oyuncuları ile Antrenör Hasan Gören ve Yardımcı Antrenör Hüseyin Kurt’u tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Şampiyonu olan Genç Sultanlara grup müsabakalarında başarılar diledi.

Karşılaşmayı, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve yöneticiler, Antrenörler Hasan Gören, Hüseyin Kurt ve Mutlu Kılıç ile taraftarlar izledi.

Son Güncelleme: 06.03.2018 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.