20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:22
Salihli’nin devleri final grubuna galibiyetle başlamak istiyor

Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, yarın oynayacağı maçta rakibi Yeşilyurt’u yenerek final grubu maçlarına, galibiyetli başlangıç yapmak istiyor.

Bölgesel Basketbol Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle adını Muğla’da oynanacak olan final grubuna yazdıran Baş Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, ilk maçında yarın Yeşilyurt ile karşılaşacak. Muğla Menteşe Spor Salonu’nda saat 18.45’de başlayacak olan maçta yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek, final grubuna galibiyetli başlangıç yapmak istiyor. D Grubu’nda mücadele edeceklerini belirten Baş Antrenör Murat Öztürk, grupta Volkan Aksoy Spor ve Yeşilyurt’un yer aldığını söyledi. Final grubu maçlarına Yeşilyurt maçı ile başlayacaklarını belirten Öztürk, “Rakibimizi yenerek galibiyet ile başlangıç yapmak istiyoruz. Takım olarak buna kenetlendik. Oyuncularıma güveniyorum, hep birlikte 2.Lig biletini Muğla’da alacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.