05 Mart 2018 Pazartesi 13:08
Salihlili milli judoculardan bronz madalya

25. Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Kupası’nda milli forma altında mücadele eden Salihli Belediyesporlu judocular Ceren Yılmaz ve Şilan Bitgin bronz madalyanın sahibi olurken, Hilal Öztürk ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

25. Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Kupası Antalya’nın Manavgat ilçesinde 23 ülkeden 142 kadın, 223 erkek olmak üzere toplam 365 sporcu katılımı ile gerçekleştirildi. İki gün süren turnuvada Salihli Belediyesporlu milli judocular gösterdikleri performans ile göz doldurdu. Turnuvada 40 kilo da mücadele eden Ceren Yılmaz ve 48 kilo da mücadele eden Şilan Bitgin büyük bir başarıya imza atarak bronz madalyanın sahibi olurken, diğer Salihlili milli judocu Hilal Öztürk ise +70 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Salihli Belediyesporlu sporcuların milli forma altında güzel başarılara imza attıklarını vurgu yapan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Uluslararası Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Şampiyonasından da madalya ile dönen judocuların ilçeyi gurur yaşattığını söyledi. Başkan Kayda, “Ülkemize madalya kazandıran sporcularımızı ve bu sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimiz Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.