21 Haziran 2017 Çarşamba 08:57
Salihlili judocular Rize’den 4 madalya ile döndü

Rize’de yapılan Uluslararası Çay Kupası müsabakalarında Salihli’yi temsil eden Belediyespor Judo Takımı, turnuvaya damga vurdu. Uluslararası Çay Kupasında 4 sporcu ile mücadele eden Salihli Belediyespor Judo Takımı, elde ettiği 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesiyle turnuvada göz doldurdu.

Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez yönetiminde Rize’de düzenlenen Uluslararası Çay Kupası müsabakalarına katılan Salihli Belediyespor Judo Takımından 60 kg.da mücadele eden Furkan Çetin birinci, 34 ve 66 kg.da Kemalcan Çavdar ve Bedirhan Yılmaz ikinci, 38 kg.da İbrahim Behlül Kocapınar ise üçüncü oldu.

Rize’de yapılan turnuvada madalya kazanan Salihli Belediyespor Judo Takımı ile antrenörleri kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, sporculara başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.