14 Mart 2017 Salı 14:23
Salihlili işadamlarından İstanbul’a fuar ziyareti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinden oluşan 90 kişilik bir grubu, İstanbul’da açılan UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere ve Kapı 2017 fuarına götürerek, sektördeki gelişmeleri ve yeni ürünleri inceleme fırsatı sundu.

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarlarından biri olan UNICERA’ya 15 ülkeden katılımcı, 40 ülkeden de alım heyetleri geldi. 60 bin metrekare alanda düzenlenen fuara, bini aşkın marka ve temsilcilik katıldı. Fuar kapsamında ayrıca Su Medeniyetleri Sergisi, seramik sergisi ve engelli sanatçı Semra Çelik’in resimlerinden oluşan sergi açıldı. Fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi ürün grupları ve hizmetler sergilendi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere 2017 ve Avrasya Kapı 2017 fuarlarında ise pencere, pencere profil, panjur-cephe sistemleri, pencere aksesuarları, yalıtım malzemeleri, kapı üretim makineleri, kapı aksesuarları, kilit ve kontrol sistemleri sergilendi. Fuar, 100’ün üzerinde ülkeden sektör profesyonelini bir araya getirdi. Salihli Ticaret ve Sanayi Odasında inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeler de fuarda sektörün yeni ürünlerini inceleyerek, bilgiler aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.