28 Mart 2018 Çarşamba 15:41
Salihli’den gönderilen yardımlar Mehmetçiğe ulaştı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek vermek amacıyla Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı işbirliğinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler ile başka bir kampanyayla hazırlanan üzüm ve leblebiden oluşan paketler sınırın sıfır noktasında görev yapan Mehmetçiklere ulaştı.

Salihli’den gönderilen yardım malzemeleri, Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere Salihli Belediyesi personeli Rasim Paşa tarafından askeri yetkililere teslim edildi. Yardım malzemelerini teslim alan askerler, başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere kampanyaya destek olan Salihli halkına selam gönderdi.

“Salihli Halkı Mehmetçiğin Yanında” kampanyasına destek olan Bedesten Çarşı esnaflarına, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odasına, Güven ve Öz Salihli Turizme, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Salihli Mahalleler Arası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi ile tüm katılımcılara teşekkür eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti. Salihli’den gönderilen yardım tırının Mehmetçiklere ulaştığını belirten Başkan Kayda, “Salihli halkının ve hepimizin duyarlılığı budur. Devletimizin her zaman yanındayız. Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğimize en ufak bir katkımız olduysa, Salihli halkı olarak ne mutlu bizlere. Bir haftalık süre içerisinde yardımlarıyla destek olan Salihli halkına teşekkür ediyorum. Allah, askerlerimize güç kuvvet versin, burunları bile kanamadan bu görevi tamamlasınlar” dedi.

Öte yandan Salihli’den tüm oda, borsa, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin katılımıyla, hediye paketleri şeklinde hazırlanan 100’er gramlık 50 bin paket üzüm ve 50 bin paket leblebi de Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere ulaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.