01 Aralık 2018 Cumartesi 12:15
Salihli’de vatandaşları ısıtan hizmet

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yapılan kiralama ihalesi kapsamında, San 9 ve San 10 kuyularından gelen 95 derece sıcaklığa sahip sıcak suyun jeotermal ısı merkezine bağlanarak, abonelere verilmeye başlandığını açıkladı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde jeotermal enerji ile ısınan evlere müjdeli haber geldi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye adına kayıtlı jeotermal işletme ruhsatlı sahanın 30 yıllık süreyle 1.5 milyon lira bedelle kiralandığını ifade ederek, “2014 seçimlerinde halkımıza ne sözü verdiysek hepsini yaptık. Salihli’de vatandaşlarımızı ısıtmak için yola çıktık ve Salihli’ye verdiğim ısıtma sözünü de yerine getirdim. Yıllardır açılan 28 kuyudan sadece 6 tanesi aktif ancak bu kuyulardan gelen sıcak su ile vatandaşlarımız yeterli ısınamıyordu. San 9 ve San 10 kuyularından gelen sıcak su sayesinde halkımız bu kıştan itibaren evlerinde hiç üşümeyecek. Bunun garantisini veriyorum. Bundan böyle Salihlimiz hem ısınacak hem de gelir elde edecek. Jeotermal enerji ile ısınan vatandaşlarımızın evlerine 95 derece sıcaklığa sahip sıcak su dağıtımı başladı. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.