30 Mart 2018 Cuma 13:38
Salihli’de unutulmaz bahar konseri

Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırladığı Bahar Konseri, Türk Sanat Müziğine gönül veren Salihlililere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sunuculuğunu Talat Bal’ın yaptığı Türk Sanat Müziği Korosu Konserini Şef Salih Kandaş yönetti. Şef Salih Kandaş yönetiminde sahne alan Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, iki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde, ünlü bestekarların hazırladığı eserlerden oluşan ve Türk Sanat Müziği’nin klasikleri arasına giren unutulmaz şarkıları seslendirdi. Sanat dolu bir gecenin yaşandığı Bahar Konserinde, Türk Sanat Müziği Korosu ile solistlerin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere salonu dolduran izleyiciler de eşlik etti.

Konser sonunda Koro Şefi Salih Kandaş ve koristlere çiçek veren Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, “Bu serin bahar akşamında içimizi ısıtan saz ekibimize, solistlerimiz, koristlerimize, Şefimiz Salih Kandaş’a ve bizleri yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyorum, sağ olun” dedi.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatro Salonu’ndaki Türk Sanat Müziği Korosu konserine, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Müftü Adem Karakelebek’in yanı sıra davetliler katılırken, konserde şehir dışında olmasından dolayı konsere katılamayan Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın mesajı okundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.