07 Mart 2018 Çarşamba 16:49
Salihli’de ’Sporda şiddet ve tribün terörü’ paneli yapılacak

Salihli Belediyesi ve Belediyespor tarafından, 8 Mart Perşembe günü (yarın) “Sporda Şiddet ve Tribün Terörü” konulu bir panel düzenlenecek.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatro Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak panele, Galatasaray’ın efsane futbolcusu ve Teleset Mobilya Akhisar Futbol Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk başta olmak üzere Seramiksan Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Suphi Doğancı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Burhan Şaik Canbolat, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabalak, Alaşehir Belediyespor Teknik Direktörü Özgür Polat, Turgutluspor Teknik Direktörü Erdal İşkar ve Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran konuşmacı olarak katılacak. Paneli ise Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Kürşad Çetin’in yönetecek.

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmada çok önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Zeki Kayda, “ Hazırladığımız ‘Salihli’yi ve Sporu Seviyoruz’ projesi kapsamında gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla ilçemizde 7 okulda panel düzenledik. Manisa’mızı ve ilçelerimizi temsil eden spor kulüpleri ve teknik sorumluların katılımı ile düzenleyeceğimiz panele tüm sporseverleri davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.