08 Haziran 2017 Perşembe 12:36
Salihli’de Ramazan etkinlikleri başladı

Salihli Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Ramazan etkinlikleri başladı.

Salihli’de başlayan Ramazan etkinliklerinin ilki Taytan Mahallesi’nde gerçekleştirilirdi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, etkinlik programına katılarak vatandaşların sevincine ortak oldu. Etkinlikte çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kayda, tüm mahalle sakinlerinin mübarek Ramazan ayını kutladı. Rutin belediye hizmetleri dışında kültür ve sanat faaliyetleri ile Ramazan ayına ait geleneksel güzellikleri yaşattıklarını vurgu yapan Başkan Kayda, Taytan Mahallesinde düzenlenen etkinliğe katılan tüm vatandaşların şimdiden Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Kayda, Sivas’ta düzenlenen atletizmde Türkiye şampiyonu olan öğrencileri de başarılarından dolayı tebrik ederek, Şehit Özgür Yatakdere’nin babası Hüseyin Yatakdere ile birlikte öğrencileri ödüllendirdi.

Düzenlenen programda tüm konuklara, geleneksel Osmanlı şerbeti ile pamuk şekeri ikram edilirken, etkinliğe ise Belediye Başkanı Zeki Kayda başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri ile mahalle sakinleri ve çocuklar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.