27 Nisan 2022 Çarşamba 16:46
Salihli’de öğrenciler, reçel atölyesi gerçekleştirdi

Türk Kızılay Salihli Şubesi tarafından hazırlanan ve Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından desteklenmeye hak kazanan proje çerçevesinde SS Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Salihli Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı işbirliği ile Reçel atölyesi düzenlendi.

Atölye dahilinde Salihli Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, SS Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinden, reçel yapımı üzerine bilgi alış verişinde bulunurken, birlikte damla sakızlı elma reçeli yaptı.

Atölye çalışmalarına destek için ilçedeki özel bir okulun öğrencileri de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek reçel atölyesi çalışmalarına gönüllü katılım sağladı.

Salihli Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Ünveren, bu çalışmada desteklerini esirgemeyen SS Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin üyeleri olmak üzere, tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Atölyede hazırlanan elma reçelleri Salihli Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda kolilerinde yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.