19 Nisan 2018 Perşembe 11:12
Salihli’de minikler TEMA gönüllüsü oldu

Manisa’nın Salihli ilçesi Mevlütlü İlköğretim Kurumu 1. sınıf öğrencileri, Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) gönüllüsü oldu. TEMA Gönüllüsü olan öğrencilere TEMA Kartı dağıtılıp, TEMA Gönüllüsü rozeti takıldı.

TEMA Vakfı Salihli İlçe Temsilciliği’nden Volkan Kaz, TEMA Vakfı’na gönüllü olmanın, önce toprağı, daha sonra suyu, havayı ve doğayı korumak olduğunu söyledi. Kaz, vakfın ülke genelinde eğitim programları düzenlediğini, binlerce öğrencinin bu eğitimler ile doğa eğitimi alarak bilinçlendiğini söyledi. Kaz ayrıca, vakfın savunuculuk hizmetleri, doğa-tarım projelerinden bahsetti.

Etkinliklerin sosyal aktivite açısından faydalı olduğunu söyleyen Mevlütlü İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Mehmet Şeref Koylan ise, “TEMA Vakfı’na destek vermeye devam edeceğiz. Ağaç ve orman sevgisini küçük yaştaki çocuklarımıza aşılamak ve doğayı koruma adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan yavrularımıza yaptığımız etkinliklerle orman sevgisini kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Okul müdürü Şükrü Şiriner ise gönüllü oldukları için öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.