14 Mart 2020 Cumartesi 12:42
Salihli’de cadde düzenleme çalışması

Salihli Belediyesi, doğalgaz hat döşeme çalışmaları nedeniyle Şüheda ve Ferah Caddesi ile 539 Sokakta bozulan yollarda düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Doğalgaz hat döşeme çalışmaları ve kötü hava koşulları dolayısıyla vatandaşların mağdur olmaması için yoğun mesai harcayan Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şüheda ve Ferah Caddesi ile 539 Sokakta bozulan yollarda düzenleme çalışmaları yaparak kilit parke taş döşedi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle doğalgaz alt yapı çalışmaları dolayısıyla ilçe merkezinde yıpranan yollarla ilgili tespit ve değerlendirme çalışması yaparak tüm cadde ve sokaklarda kilit parke taş döşeme ve asfalt sathi kaplama çalışmaları başlattığı, çalışmaların ise devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.