16 Haziran 2022 Perşembe 14:59
Salihli’de bağımlılık semineri gerçekleştirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda, madde bağımlılığı ile mücadele seferberliği çerçevesinde, ’Madde Bağımlılığı Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeler’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Etkinliğe, kurum personeli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesinde görevli personelden Süleyman Öcal, Çetin Baş ile denetimli serbestlik altındaki yükümlülerin bir kısmı katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesinde Komiser Süleyman Öcal’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminer çalışmasında; bağımlık yapan maddelerin fiziksel, sosyal ve ruhsal etkileri üzerinde duruldu.

Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin özellikleri ve türlerinin paylaşıldığı seminerde, alkol ve maddeden korunma yolları da anlatılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.