08 Mart 2017 Çarşamba 19:24
Salihli’de 8 Mart’a özel resim sergisi

Salihli Belediyesi Resim Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel resim sergisi, Himaye-i Etfal binasında açıldı.

Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık gözetiminde 13-62 yaş arası kursiyerlerin karakalem, sulu ve yağlı boya ile akrilik eserlerden oluşan, el emeği göz nuru 150 eserin yer aldığı serginin açılışına, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ile kursiyerler ve davetliler katıldı.

8 Mart’a özel serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi’nin kültür ve sanata önem verdiğine vurgu yaparak, açılan değişik kurslarda 7’den 77’ye toplam 840 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi. Başkan Kayda, ivme kazandıran sergiyi özel günde açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Salihli’nin sanata ve kültürel etkinliklere önem veren bir kent olduğunu ifade eden Kaymakam Çelenkoğlu ise emeği geçen tüm herkese teşekkür etti. Özel serginin açılışını kadınlarla birlikte gerçekleştiren protokol üyeleri daha sonra sergiyi gezdi.

Açılış töreninde Başkan Kayda, başarılı çalışmalarından dolayı Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık’a çiçek takdim ederken, açılışa katılan tüm kadınlara karanfil hediye edip günlerini kutladı.

Öte yandan 150 eserin yer aldığı özel serginin 14 Mart mesai saati bitimine kadar açık kalacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.