15 Mart 2017 Çarşamba 17:28
Salihli Ülkü Ocakları, Hasan Ünlü’yü andı

Musa Şentürk Başkanlığı’ndaki Salihli Ülkü Ocakları, 14 Mart 1980 yılında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ünlü’yü 37. yılında Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında andı.

Salihli Ülke Ocakları tarafından düzenlenen anma programına Ocak Başkanı Musa Şentürk, Hasan Ünlü’nün kardeşi Sami Ünlü ile ülkü ocakları gençleri katıldı. Ülkü Ocakları tarafından ayrıca Hasan Ünlü anısına Çarşı Camisi’nde Mevlit-i Şerif programı düzenlendi. Belediye Başkan Vekili Mahmut Süreyya Karaoğlu ile davetlilerin katıldığı programda Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu.

“Asla tükenmeyeceğiz”

Ülkücü Şehit Hasan Ünlü’yü 37. yılında dualarla andıklarını ifade eden Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, “Ülküsü ve vatanı uğruna canını veren ve bundan tam 37 yıl önce, Salihli’de kalleş eller tarafından şehit edilen ağabeyimiz, ülküdaşımız Hasan Ünlü’yü dualarla andık. Onun bıraktığı emaneti bizler gururla ve aynı günkü şevk ile taşımak için son damla kanımıza ve son nefesimize kadar mücadele vermeye devam edeceğiz. Unutmak tükenmek ise ki buna imanımız gibi inandık. Asla tükenmeyeceğiz ve o Yusuf yüzlülerin adları hep yaşayacak.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.