15 Mayıs 2017 Pazartesi 14:20
Salihli Ticaret Borsası şehit ailelerini ağırladı

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve yönetimi, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Ziyarette, Manisa Şube Başkanı Taydaş ve Salihli Şube Başkanı Varol, Borsa Başkanı Yetiş Aksoy ve yönetim kurulu üyelerine şehit ve gaziler derneğine verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Ziyarette konuşan Borsa Başkanı Aksoy, “Azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi, bu uğurda gazilik mertebesine ulaşmış tüm gazilerimizi ve şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. Borsa olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Çünkü sizler şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetisiniz. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz için Borsamız adına tekrar sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.