02 Nisan 2018 Pazartesi 13:28
Salihli OSB 2.etapta altyapı çalışmaları sürüyor

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2.etabının altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

145 hektarlık 2. etap OSB’deki altyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden OSB Müdürü Çağrı Duygu, “98 sanayi parselinin bulunduğu 887 bin metrekre sanayi parseli olan 2. etap OSB’de şu ana kadar 500 bin metrekare yer tahsisi yapılmış olup, diğer başvuruların değerlendirilmesi devam etmektedir. 2018 yılı metrekare fiyatının 83,00 lira olarak belirlendiği bölgemizde çok kısa bir sürede tahsis açısından yüzde 100 doluluk oranına ulaşılması hedeflenmektedir. Hali hazırda 59 sanayi parselinin bulunduğu 1.etap OSB’de 41 firmamız faal olarak çalışmakta olup 2 bin 750-3 bin 500 kişi istihdam edilmektedir” dedi.

Duygu, 2017 yılı verilerine göre Salihli Organize Sanayi Bölgesinin ihracat rakamının yaklaşık 90 milyon dolar olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.