15 Haziran 2017 Perşembe 12:49
Salihli jandarma iftarda buluştu

Manisa’nın Salihli İlçesindeki Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, iftarını birlikte açtı.

Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yılı ve Ramazan ayı dolayısıyla Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve görevli personel düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde konuşan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yılı kutlama etkinlikleri kapsamında personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu söyledi. İftar yemeğinde ayrıca tayini çıkan ve emekli olan personele de plaket takdim edildi. Emekli olan ve tayini çıkan personellerin plaketleri İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alşen ve personel tarafından verildi.

Salihli Lidya Sardes Termal Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine başta İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen olmak üzere emekli olan ve tayini çıkan personel, Durasıllı, Sart, Poyrazdamları ve Cezaevi Karakol Komutanları ile görevli personel ve eşleri katıldı. Oruçlarını birlikte açan jandarma ekipleri, iftar sonrası sohbet etme fırsatı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.