16 Haziran 2017 Cuma 11:47
Salihli filede genç pasör ve smaçörünü bırakmadı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, Aleyna Çevik ve Kübra Hacıoğlu ile sözleşme yeniledi.

Güçlü bir kadro kurma adına transfer çalışmalarını sürdüren Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, genç pasör ve smaçörünü bırakmadı. Yeşil-beyazlı ekip kulübün alt yapısında yetişen ve geçen yıl takımda forma giyme şansı bulan Aleyna Çevik ve Kübra Hacıoğlu ile sözleşme yeniledi. Genç oyuncular Çevik ve Hacıoğlu, kendilerini yeşil-beyazlı renkleri bağlayan sözleşmeye ise düzenlenen törenle attı. İmza töreninde konuşan Salihli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, kulüp olarak alt yapıya önem verdiklerini ifade ederek, altyapıda yetişen iki genç oyuncunun takımda kalmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Genç oyunculardan 18 yaşındaki Aleyna Çevik smaçör olarak görev yaparken, 18 yaşındaki Kübra Hacıoğlu ise pasör olarak görev yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.