23 Mart 2018 Cuma 15:10
Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulunun verdiği karar ile Pazar günü Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulu geçtiğimiz hafta Ramiz Turan Stadı’nda oynanan Süper Amatör Play-off 3.maçında Salihli Belediyespor ve Urganlıspor arasındaki karşılaşmada sahaya yabancı madde atılması gerekçesi ile Salihli Belediyespor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. İl Disiplin kurulu ayrıca Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran’a ihtar, Salihli Belediyesporlu İsmail Çetin’e ise 2 maç men cezası verdi.

Bu karar ile Pazar Günü Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan ve saat 14.00’da başlayacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off 4.hafta karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.