04 Nisan 2018 Çarşamba 11:37
Salihli Belediyespor U19’da Manisa şampiyonu oldu

Salihli Belediyespor U 19 Futbol Takımı, play-off final maçında Selvilitepespor U 19 Takımını Semih (2) ve Devran’ın attığı gollerle 3-2 yenerek Manisa şampiyonu oldu.

Salihli Belediyespor U 19 Takımı, şampiyonluk kupasını Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erol Timur’dan aldı. Yeşil-beyazlılar, aldığı bu galibiyet ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Antrenör İsmail Ege Üsttürk yönetimindeki Salihli Belediyespor U 19 Takımı, Manisa’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Antrenör Üsttürk, “Belediyespor Alt Yapı U 19 takımımız, play-off maçlarında çok iyi mücadele ederek Manisa Şampiyonluğunu kazandı. Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrar ederek Salihli’yi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Manisa şampiyonu olan Salihli Belediyespor U 19 Futbol Takımı ile Antrenör İsmail Ege Üsttürk’ü kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Şampiyonasında genç oyunculara başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.