01 Nisan 2018 Pazar 18:06
Salihli Belediyespor, Manisa Donatım’ı 3 golle geçti

Salihli Belediyespor, Süper Amatör Küme Play-Off maçında deplasmanda konuk olduğu Manisa Donatımspor’u maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Play-Off 5.hafta maçında grup lideri Salihli Belediyespor, deplasmanda Manisa Donatımspor’un konuğu oldu. Sekiz Eylül Stadı’nda oynanan, Emre Abar, Muhammet Solhan ve Nurullah Sağır hakem üçlüsünün yönettiği maçta sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan taraf konuk ekip Salihli Belediyespor oldu. Maçta yeşil-beyazlı ekibe 3 puanı kazandıran golleri ise İbrahim (2) ve Kadir attı. Karşılaşma da ev sahibi Donatımspor, Mustafa’nın ayağından penaltı atışından yararlanamadı. Salihli Belediyespor, deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 12’ye yükseltip liderliğini sürdürdü.

Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, play-off son maçında deplasmanda konuk olacakalrı Urganlıspor’u yenerek, BAL’a çıkacaklarını söyledi. Öte yandan yeşil-beyazlı ekibi Manisa deplasmanında başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile 45.5 Taraftar Derneği üyeleri yalnız bırakmadı.

Süper Amatör Küme Play-Off maçlarında Bölgesel Amatör Lig (BAL) düğümü ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Urganlıspor-Salihli Belediyespor maçı ile çözülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.