01 Mayıs 2017 Pazartesi 13:55
Salihli Belediyesinden işçilere 1 Mayıs kahvaltısı

Salihli Belediyesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, temizlik işleri şantiyesinde kahvaltılı programla kutlandı.

Çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, şehir dışında olması nedeniyle kutlamaya katılamayan Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın selam ve sevgilerini ileterek başladığı konuşmasında, “Bugün sizin gününüz, emeğin, alın terinin günü. Emeğin, alın terinin en kutsal değerlerimizden olduğuna inanan bir kültürden geliyoruz. Belediyemizde bin 164 çalışanımız görev bilinci ve sorumluluğu içinde Salihlimize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyor. Bu özverili çalışmalarınızdan 102 mahallemiz sizin farkınızda. Biz de üreten, alın teri döken siz değerli işçi kardeşlerimizin daima yanındayız. Emek ve Dayanışma Gününüzü kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk diliyorum” dedi.

Temizlik işçileri de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kahvaltı sofralarına ortak olan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.