05 Mart 2018 Pazartesi 17:20
Salihli Belediyesi’nden çevre temizlik vergisi uyarısı

Salihli Belediyesi, 2018 yılına ait emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödeme süresinin 1 Mart Perşembe günü başlayıp 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için vatandaşların hassasiyet göstermesini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Kaya, “1 Mart 2018 tarihinden itibaren tahsil edilmeye başlanan çevre temizlik vergisi için son ödeme tarihi 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadardır. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini rica ediyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Kaya, vatandaşların belediye veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi belediyeye ait 110980 nolu posta çeki hesabı ile internet bankacılığı üzerinden de ödeme yapabileceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.