23 Ocak 2018 Salı 16:08
Salihli Belediye Meclisi olağanüstü toplanıp, şirket kurdu

Salihli Belediye Meclisi, hizmet alımı işi yapmak üzere şirket kurulması talebini görüşmek için Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında olağanüstü toplandı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, şirketin niteliği ve sermayesi belirlenerek hizmet alımı işi yapmak üzere 10 bin lira sermayesi bulunan limited şirket kurulması kararı meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Taşeron işçi düzenlemesi ile başlayan süreç hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Belediyemiz bünyesinde yaklaşık 860 taşeron işçi çalışmaktadır. 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye (KHK) bağlı olarak yayımlanan tebliğ ile birlikte gelen yazılar çerçevesinde bir program yaparak işlerimizi Manisa Valiliği ile eş güdümlü bir şekilde götürüyoruz. Başkan Yardımcım Nuri Kaya başkanlığında oluşturulan komisyon bu süreci yönetiyor. 02-11 Ocak 2018 tarihinde resmi süreç başladı. Tespit Komisyonunun incelemeyi tamamlamasından sonra hak sahiplerine 20 Şubat’ta duyuru yapılacak. Yazılı ve uygulamalı sınavlar 03-22 Mart tarihleri arasında yapılacak. Sonuçlar ise 02 Nisan’da açıklanacak. Güvenlik soruşturmaları ise Manisa Valiliği tarafından yapılacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.