08 Mart 2017 Çarşamba 12:54
Sağlıkçılardan kadınlara özel çiçek

Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi(TSM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hastalara 100 adet saksı içinde çiçek dağıtıldı.

Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi(TSM) önünde, Ebeler Esin Özcan ve Gonca Öz Okucular tarafından açılan stantta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 100 adet saksı içinde çiçek dağıtılarak Dünya Kadınlar günü kutlandı. Bir yandan çiçek dağıtan sağlıkçılar bir yandan da Dünya Böbrek Günü, Pulmoner Rehabilitasyon Haftası, obezite ve sağlıklı yaşam hakkında broşürler dağıtıldı.

Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) Dr. Erdal Görkem Gavcar, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Tüm kadınlarımızın sağlıklı bir yaşam geçirmelerini temenni ederim. Bu vesile ile eğitim bölümü ebe arkadaşlarımız da hastalara saksı içerisinde çiçek dağıtımı yaptı. Obezite ve sağlıklı yaşam için broşürler dağıttı." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.