15 Haziran 2017 Perşembe 14:23
Pınarköy Mahallesine yeni mezarlık alanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallesi’nde yaşanan mezarlık sorununu çözdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallesi’nde mevcut mezarlığın yetersiz olması nedeniyle, yeni bir mezarlık alanı oluşturdu. Mevcut eski mezarlığın yanında bulunan kayalık alanda Büyükşehir Belediyesi ekipleri zorlu bir çalışma gerçekleştirerek, mahallenin bu sorununu çözmüş oldu. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, mahalleye giderek yeni mezarlık alanını inceledi. Mahalle muhtarı Ramazan Acar’ın talebini hızlı bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “Muhtarımız Ramazan Acar’ın talebi değerlendirildi. Burada eski mezarlık işlev göremez hale gelmiş, Yeni bir mezarlık alanı oluşturmak zorundaydık. Eski mezarlığın yanında bulunan alan, kayalık bir bölgeden oluşuyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz burada zorlu bir çalışma gerçekleştirdi. Kayaları delmek zorunda kaldık. Yeni mezarlık alanını mahallemize kazandırdık” dedi.

Pınarköy Mahalle Muhtarı Ramazan Acar, eski mezarlığın işlev görmez hale geldiğini ve yeni mezarlığa ihtiyaç duyduklarını ve sorunu Manisa Büyükşehir Belediyesinin hızlı bir şekilde çözdüğünü belirtti. Acar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallemizin ihtiyacı olan yeni mezarlık alanını oluşturdu. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve şube müdürümüz Gökhan Oğuz Kaya’ya ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.