21 Mart 2017 Salı 14:21
Oyunun geliri öğrencilere burs olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şimdi Ne Olacak?’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği oyunun gelirleri Türk Kadınlar Kültür Derneği Manisa Şubesi aracılığıyla öğrencilere burs olarak aktarılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikleri Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ‘Şimdi Ne Olacak?’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve çok sayıda sanatsever izledi.

İrfan Kangı’nın yönettiği Usta Oyuncu Ferdi Akarnur’un başrollerinde oynadığı ‘Şimdi Ne Olacak?’ oyunu Manisalılardan büyük beğeni topladı. Oyun, kız isteme merasimi sırasında yaşanan birbirinden komik sahneleriyle seyircilere keyifli bir akşam yaşattı. Oyunun sonunda Türk Kadınlar Kültür Derneği Manisa Şube Başkanı Sevilay Altın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ederek, oyunun gelirlerinin üniversitede okuyan gençlere burs olarak aktarılacağını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, güzel oyunu sahneledikleri için oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gece, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.