20 Mart 2017 Pazartesi 10:48
Otoparklarda Manisa Kart dönemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve belediyecilik hizmetlerinde kullanılmak üzere hayata geçirilen Manisa Kart, 560 araçlık Tam Otomasyonlu Otoparkın ardından Ertuğrul Dayıoğlu (Kültür Merkezi Altı) ve Yarhasanlar Camii Otoparkında da kullanılmaya başlandı.

Manisa İl genelinde uygulamaya geçen Manisa Kart, birçok alanda kullanıma açıldı. Vatandaşlar Manisa Kartı sadece ulaşım için değil aynı zamanda kapalı otoparklarda da kullanabilecek. İlk olarak Türkiye’nin en büyük 560 araçlık Tam Otomasyonlu Otoparkında kullanılmaya başlanan Manisa Kart, artık Ertuğrul Dayıoğlu Yeraltı Otoparkı ve Yarhasanlar Otoparkında da kullanılmaya başlandı. MANULAŞ tarafından yapılan açıklamada, otoparklarda giriş-çıkışları hızlandırmak ve vatandaşlara zaman kazandırmak için ödemelerin Manisa Kart ile yapılabildiği belirtilirken, yakın zamanda il genelindeki tüm açık ve kapalı otoparklarda sistemin hayata geçirileceği ifade edildi. Sürücülerin adı geçen otoparklarda akıllı ödeme cihazlarına ve el terminallerine okutarak ödeme yapabilecekleri de belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.