22 Mart 2017 Çarşamba 13:21
Osmancık Mahallesinin çehresi değişiyor

Turgutlu Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de gerçekleştirdiği ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mevcut bölgelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Osmancık Mahallesi sakinlerinin çok amaçlı olarak kullandığı alana park bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından 10 mazı, 7 çam, 8 akasya 5 çınar 2 ıhlamur, 3 tespih, 4 selvi fidanının ekimi gerçekleşti. Mahalleye renk katan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkkür ziyaretinde bulunan mahalle muhtarı Salim Çetin, “7 Mayıs Hıdrellez günü mahallemizde bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda da mahallemizde çok amaçlı alanın çevre düzenlemesine ihtiyacımız vardı. Sağolsun sayın başkanımız da bizleri kırmayıp park bahçeler müdürlüğü ekiplerini mahallemize yönlendirdi. Bu anlamda mahalle halkımız adına Sayın Başkanımız Turgay Şirin’e sonsuz teşekkür ediyorum. Allah Belediyemizden razı olsun” diye konuştu.

Başkan Şirin de gerek mahalle muhtarlarının taleplerini yerine getirmeye gerekse ihtiyaç duyulan bölgelerde düzenleme çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, “Osmancık Mahallemizdeki vatandaşlarımızın çok amaçlı olarak kullanılan alanın etrafını ağaçlandırarak çok daha güzel bir görünüme sahip olmasını hedefliyoruz. Kaldı ki ekiplerimiz çalışmalarda sona geldi. Şimdiden gayet hoş bir görüntü oluştu. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.