07 Haziran 2017 Çarşamba 16:12
Organ bağışına Salihlili Beşiktaşlılar’dan destek

Kentte gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Salihli Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyip, bu kez de organ bağışında bulundu.

Salihli’de yatağa mahkum kalan fanatik Fenerbahçeli gencin tedavi masraflarını üstlenen, Sart Mahmut Ortaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulunan ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde sürekli yer alan Erkan Esen başkanlığındaki Beşiktaşlılar Derneği yönetimi “Bağışlanan her organ, filizlenen yeni bir hayattır” sloganı kapsamında Salihli İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan organ bağış standına giderek, organlarını bağışladı. Organ bağışına dikkat çekmek ve organ bağışına kentte öncü olmak amacıyla, organ bağışında bulunduklarını ifade eden Dernek Başkanı Esen, “Ülkemizde çok sayıda vatandaşımız, organ yetmezliği ile karşı karşıya olduğu gibi, organ nakli için sıra beklemektedir. Bizde dernek olarak bağışçı sayısının yetersizliğine dikkat çekmek amacıyla organlarımızı bağışladık. Umarın insanlarımız bu konuda daha duyarlı olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.