07 Mart 2018 Çarşamba 13:28
Okula güvenlik kamerası takılması için kermes yaptılar

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Aile Birliği tarafından okula güvenlik kamera takılması için gıda kermesi düzenledi. Sarıgöl Belediye Sarayı Meydanında düzenlenen gıda kesmesine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Aile Birliği tarafından hazırlanan gıda kermesinden elde edilecek gelirin okulun güvenlik kamerası takılmasında değerlendirileceğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Özer, "Baharın gelmesi ile birlikte bu yıl ilçede ilk kez kermesi başlattık. Elde edilecek gelirle okulumuzun güvenlik kamerası ve fotokopi makinesi için kullanılacak" dedi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Müdürü Yalçın Duman ise gıda kermesine katkıda bulunan öğrencilerin annelerine teşekkür etti. Kermeste öğrenci anneleri evlerinde hazırladıkları çeşitli gıda maddelerini gelir amaçlı değerlendirilmesi için kermeste hazırlanan stantlarda satarak görev aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.