13 Şubat 2018 Salı 13:51
Okul Sporları Gençler Tenis İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Tenis İl Birinciliği, yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Tenis İl Birinciliği müsabakaları Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü kortlarında tamamlandı. 13 okuldan 58 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Oynanan müsabakalar sonuda erkekler kategorisinde birinci Manisa Anadolu Lisesi, ikinci Akhisar Koleji Anadolu Lisesi, üçüncü Manisa Fen Lisesi, dördüncü ise Özel Mostem Lisesi oldu. Kızlar kategorisinde ise birinci Manisa Kız İmam Hatip Lisesi, ikinci Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi, üçüncü Manisa Fen Lisesi, dördüncü ise Manisa Anadolu Lisesi oldu. Oynanan final müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi. Müsabakalar sonunda il birincisi olan Manisa Anadolu Lisesi ve Manisa Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak olan grup müsabakalarında Manisa’yı temsil etmeye hak kazanan okullar oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.