30 Mayıs 2017 Salı 16:57
Öğretmenevi kavşağı 4 ayda tamamlanacak

Manisa Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Üzen ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette projelerden bahseden Başkan Ergün, öğretmenevi kavşak çalışmasının 4 ay gibi bir sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Üzen ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Manisa Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Üzen ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Büyükşehir Belediyesi tarafından kamu yararına çalışan oda ve dernekler için hayata geçirilen modern binada hizmet vermeye başladıklarını belirten Manisa Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Üzen de derneklere sağlanan destekler nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Ergün projeleri anlattı

Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini paylaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, konuklarına Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetler ve planlamasını yaptığı dev hizmetler hakkında da bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin 5 bin 700 personeliyle Manisa’nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandırmak için özveriyle çalıştığını belirterek, “Bu anlamda Eski Garaj yerine yapılacak olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi’nin önümüzdeki ayda inşaat çalışmasına başlanacak. Manisa Prime projemizin de bir aya kadar ihalesine çıkacağız. Öğretmenevi Kavşak Çalışmasına başladık. İnşallah 4 ay gibi bir sürede de onu tamamlayacağız. Bunun yanı sıra ilçelerde kavşak projemiz başlayacak. Turgutlu’da Ovacık Yaylası’nda hayata geçireceğimiz projenin ihalesine çıkacağız. Bu anlamda Manisa’nın il genelinde dev yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.